stcrt-2009-15571-001.png Vooraankondiging bestemmingsplan ‘Maarssenbroek woongebied’

Overeenkomstig artikel 1.3.1. van het Besluit ruimtelijke ordening (Bro) geven burgemeester en wethouders van Maarssen kennis dat zij voor het woongebied van Maarssenbroek een nieuw bestemmingsplan voorbereiden. Op grond van de Wet ruimtelijke ordening mogen bestemmingsplannen niet ouder zijn dan 10 jaar. De geldende bestemmingsplannen voor het woongebied van Maarssenbroek zijn allen ouder dan 10 jaar en daarom moet er een nieuw bestemmingsplan in procedure worden gebracht.

Naar aanleiding van deze vooraankondiging is het nog niet mogelijk te reageren. Er liggen op dit moment nog geen stukken ter inzage. Tevens is het niet mogelijk voor onafhankelijke instanties om advies uit te brengen op ons voornemen. Naar verwachting zal het voorontwerpbestemmingsplan ‘Maarssenbroek woongebied’ in het 1e kwartaal van 2010 gedurende zes weken ter inzage worden gelegd. Dan is het mogelijk om een inspraakreactie kenbaar te maken. De publicatie van de terinzagelegging van dit voorontwerpbestemmingsplan wordt gepubliceerd in het VAR-nieuwsblad, de Staatscourant en langs elektronische weg (gemeentelijke website).

Voor meer informatie over deze vooraankondiging kunt u contact opnemen met de afdeling Ruimte, mevrouw S.C. Lutters, 0346-594390.

Naar boven