stcrt-2009-15563-001.png Vooraankondiging bestemmingsplannen Wilhelminakade 91 en St. Victorkerk

Overeenkomstig artikel 1.3.1. van het Besluit ruimtelijke ordening (Bro) geven Burgemeester en wethouders van Waddinxveen kennis dat zij twee bestemmingsplannen voorbereiden: één voor de Wilhelminakade 91 en één voor de Sint Victorkerk (Zuidkade 175).

Directe aanleiding voor de nieuwe bestemmingsplannen vormt enerzijds de sloop en nieuwbouw van de bestaande woning aan de Wilhelminakade 91 en anderzijds de bouw van een parochieruimte achter de St. Victorkerk. De beide ontwerpbestemmingsplannen zullen rond de jaarwisseling 2009/2010 gedurende zes weken ter inzage worden gelegd op het gemeentehuis van Waddinxveen en via www.waddinxveen.nl. Gedurende de termijn van ter inzage legging van de bestemmingsplannen kan eenieder een zienswijze indienen.

De kennisgeving van de ter inzage legging van het bestemmingsplan wordt gepubliceerd in het Hart van Holland, de Staatscourant en langs elektronische weg (gemeentelijke internetsite).

Voor meer informatie over deze vooraankondiging kunt u contact opnemen met de afdeling Strategie & Beleidsontwikkeling van de gemeente Waddinxveen (de heer D. Koppenaal bereikbaar via 0182-624 624). Op grond van artikel 1.3.1, lid 2 Bro wordt hier gemeld dat geen gelegenheid wordt geboden zienswijzen over dit voornemen naar voren te brengen, er geen stukken betreffende het voornemen ter inzage worden gelegd en dat er geen onafhankelijke instantie in de gelegenheid wordt gesteld advies uit te brengen over dit voornemen.

Naar boven