stcrt-2009-15531-001.png Ontwerpbestemmingsplan ‘Kamerik Noord-Oost 2’

Burgemeester en wethouders van Woerden maken bekend dat vanaf vrijdag 16 oktober t/m donderdag 26 november 2009 het ontwerpbestemmingsplan ‘Kamerik Noord-Oost 2’ voor een ieder ter inzage ligt. Tevens ligt ter inzage het ontwerp Besluit Hogere waarde.

Tijdens openingsuren kunt u het plan en bijbehorende relevante stukken inzien in de Koepel van het Stadhuis, Blekerijlaan 14 te Woerden. Het plan is tevens raadpleegbaar via het omgevingsloket van de afdeling Bouwzaken en op het internet via www.woerden.nl, onder Wonen en leven, Bouwen en wonen → Omgevingsloket, Bestemmingsplannen in voorbereiding.

Plangebied

Het plangebied ligt aan de noordoostzijde van Kamerik. Voor het uitbreidingsgebied Kamerik Noord-Oost 2 is een verkavelingsplan opgesteld voor circa 60 woningen en een verpleeghuis. Deze verkaveling is basis voor het opgestelde bestemmingsplan. Het plangebied omvat ook Kamerik Noord Oost 1 met bestaande bebouwing en natuurgebied. In het oosten van het plangebied zijn volkstuinen en een groengebied gelegen.

Het bestemmingsplan is deels een conserverend bestemmingsplan en deels een plan dat ontwikkelingen mogelijk maakt.

Besluit Hogere waarde

Ten gevolge van het geluid van de Beukenlaan is het voornemen om ten behoeve van het bestemmingsplan voor de nabij de Beukenlaan te ontwikkelen woningen, hogere waarden voor de ten hoogste toelaatbare geluidbelasting vast te stellen.

Reageren?

Gedurende de terinzagetermijn kan eenieder schriftelijk of mondeling zienswijzen indienen over zowel het ontwerpbestemmingsplan als het ontwerp Besluit Hogere waarde.

De reactie kunt u sturen aan de gemeenteraad van Woerden, Postbus 45, 3440 AA Woerden.

Voor het indienen van een mondelinge zienswijze kunt u op werkdagen telefonisch een afspraak maken via tel: (0348)428455.

Woerden, 15 oktober 2009

Burgemeester en wethouders van Woerden.

Naar boven