stcrt-2009-15484-001.png Ontwerpbestemmingsplan ‘Hotel-restaurant de Sniep (Broekwegschouw 207–211)’ ter inzage

Burgemeester en wethouders van Zoetermeer maken bekend, dat met ingang van 16 oktober 2009 gedurende zes weken, het ontwerpbestemmingsplan ‘Hotel-restaurant de Sniep (Broekwegschouw 207–211)’ op grond van artikel 3.8 Wet ruimtelijke ordening en afdeling 3.4 Algemene wet bestuursrecht ter inzage ligt op het Publieksplein in de centrale hal van het Stadhuis. Bij het ontwerpbestemmingsplan behoort geen exploitatieplan.

Toelichting

Het ontwerpbestemmingsplan bevestigt het bestaande restaurant en biedt de mogelijkheid voor de bouw van een hotel.

Indienen van zienswijzen

Gedurende bovengenoemde termijn van terinzagelegging kan iedereen schriftelijk of mondeling zijn of haar zienswijze omtrent het ontwerpbestemmingsplan kenbaar maken aan de gemeenteraad. Schriftelijke zienswijzen moeten worden gericht aan de gemeenteraad van Zoetermeer, Postbus 15, 2700 AA Zoetermeer. Voor het kenbaar maken van een mondelinge zienswijze dient u een telefonische afspraak te maken via telefoonnummer 14 079.

Informatie

Heeft u naar aanleiding van deze publicatie een vraag of wilt u genoemde stukken inzien, dan kunt u terecht op het Publieksplein in de centrale hal van het Stadhuis, Stadhuisplein 1, Zoetermeer.

Het Publieksplein is geopend op werkdagen van 9.00 uur tot 17.00 uur en op vrijdag aansluitend tot 19.30 uur. Voor het maken van een afspraak of een mondelinge toelichting kunt u bellen naar nummer 14 079.

Deze publicatie en het ontwerpbestemmingsplan zijn ook digitaal raadpleegbaar op de website van de gemeente www.zoetermeer.nl.

Zoetermeer, 15 oktober 2009

Burgemeester en wethouders van Zoetermeer,

de secretaris,

J. Dijkstra.

J.B. Waaijer.

Naar boven