stcrt-2009-15472-001.png Ontwerpbestemmingsplan ‘De Nieuwe Laak’

Burgemeester en wethouders van Zederik maken ter voldoening aan het bepaalde in artikel 3.8 lid 1 van de Wet ruimtelijke ordening bekend dat met ingang van 16 oktober 2009 gedurende zes weken bij de afdeling Publiekszaken van het gemeentehuis, Prinses Marijkeweg 1 te Meerkerk, voor een ieder ter inzage ligt het ontwerp van het bestemmingsplan ‘De Nieuwe Laak’. Het ontwerpbestemmingsplan kan ook worden ingezien op http://www.zederik.nl.

Het ontwerp bestaat uit een kaart, regels en een toelichting en heeft in hoofdzaak betrekking op het realiseren van een gebouw met woonzorgappartementen, alsmede drie appartementcomplexen in Lexmond. Het plangebied wordt in het oosten begrensd door De Laak, tussen nrs. 27a en 33, in het zuiden door de Wethouder Jan de Jongstraat, in het westen door de Lijsterbeslaan en in het noorden door het groengebied gelegen ten zuiden van de Berkenlaan.

Gedurende bovengenoemde termijn kan een ieder naar keuze schriftelijk of mondeling zijn zienswijze gemotiveerd omtrent het ontwerpbestemmingsplan kenbaar maken aan de gemeenteraad. Een schriftelijke zienswijze wordt ingediend bij de gemeenteraad, ter attentie van de raadsgriffier, Postbus 1, 4230 BA Meerkerk. Voor het indienen van een mondelinge zienswijze kan contact worden opgenomen met de heer G.J. Hanning, afdeling Beleid en Strategie (0183-356509).

Meerkerk, 15 oktober 2009

Burgemeester en wethouders van Zederik,

de secretaris,

J. Rook.

De burgemeester,

J.F. Koen.

Naar boven