stcrt-2009-15465-001.png Vooraankondiging bestemmingsplan ‘Maarssen aan de Vecht, partiële herziening’

Overeenkomstig artikel 1.3.1. van het Besluit ruimtelijke ordening (Bro) geven burgemeester en wethouders van Maarssen kennis dat zij een partiële herziening van het bestemmingsplan Maarssen aan de Vecht voorbereiden. Op 27 januari 2009 hebben Gedeputeerde Staten van de provincie Utrecht besloten om aan een aantal onderdelen van het bestemmingsplan Maarssen aan de Vecht goedkeuring te onthouden. Als gevolg van dit besluit zal een partiële herziening van het bestemmingsplan Maarssen aan de Vecht in procedure worden gebracht.

Naar aanleiding van deze vooraankondiging is het nog niet mogelijk te reageren. Er liggen op dit moment nog geen stukken ter inzage. Tevens is het niet mogelijk voor onafhankelijke instanties om advies uit te brengen op ons voornemen. Binnenkort zal het ontwerpbestemmingsplan ‘Maarssen aan de Vecht, partiële herziening’ (naar verwachting eind 2009) gedurende zes weken ter inzage worden gelegd. Dan is het mogelijk om een zienswijze in te dienen. De publicatie van de terinzagelegging van dit ontwerpbestemmingsplan wordt gepubliceerd in het VAR-nieuwsblad, de Staatscourant en langs elektronische weg (gemeentelijke website).

Voor meer informatie over deze vooraankondiging kunt u contact opnemen met de afdeling Ruimte, de heer M. van Heugten, 0346-594647.

Naar boven