stcrt-2009-15446-001.png Goedgekeurd bestemmingsplan Dorpscentrum Oud Loosdrecht

Burgemeester en wethouders van Wijdemeren maken ter voldoening aan het bepaalde in artikel 28, lid 6 van de Wet op de Ruimtelijke Ordening bekend, dat Gedeputeerde Staten van Noord-Holland bij besluit van 22 september 2009, kenmerk 2009-49862, verzonden op 24 september 2009, het op 26 februari 2009 door de gemeenteraad vastgestelde bestemmingsplan ‘Dorpscentrum Oud Loosdrecht’ hebben goedgekeurd.

Het besluit van Gedeputeerde Staten en bijbehorende stukken liggen vanaf donderdag 15 oktober 2009 gedurende zes weken voor eenieder ter inzage in het gemeentehuis (balie afdeling REO), Rading 1, Loosdrecht.

Inzage is mogelijk op werkdagen van 08.30 tot 12.30 uur of op afspraak.

Het goedgekeurde bestemmingsplan is tevens digitaal raadpleegbaar op www.wijdemeren.nl, onder actueel.

Het plangebied van dit bestemmingsplan omvat globaal de zuidzijde van de Oud-Loosdrechtsedijk tussen de nummers 213/213a en 235.

Gedurende de termijn van zes weken kunt u beroep instellen bij de Afdeling bestuurs-rechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA ’s-Gravenhage, wanneer u:

  • belanghebbende bent en tijdig bij het college van Gedeputeerde Staten van Noord-Holland bedenkingen heeft ingebracht;

  • belanghebbende bent en kunt aantonen redelijkerwijs niet in staat te zijn geweest een bedenking bij Gedeputeerde Staten van Noord-Holland in te brengen.

Een beroepschrift heeft evenwel geen schorsende werking. Dit betekent dat het besluit van Gedeputeerde Staten in werking treedt daags na afloop van de beroepstermijn. Indien binnen de beroepstermijn door de indiener van een beroepschrift een verzoek om voorlopige voorziening bij de Voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State is ingediend, treedt het besluit tot goedkeuring niet in werking voordat op dat verzoek is beslist.

Naar boven