stcrt-2009-15422-001.png Vastgesteld bestemmingsplan ‘’t Web te Groessen’

Burgemeester en wethouders van de gemeente Duiven maken hierbij bekend, dat met ingang van donderdag 15 oktober 2009 gedurende zes weken voor eenieder ter inzage ligt het door de gemeenteraad bij besluit van 5 oktober 2009, nr. 2009/VI-7, vastgestelde bestemmingsplan ‘’t Web te Groessen’ met bijbehorende stukken.

Ligging plangebied

Het plangebied is gelegen aan de Groenestraat te Groessen, gemeente Duiven. Het plangebied ligt ten zuidoosten van ’t Loo en ten zuidwesten van Groessen.

Bestemmingsplan

Het bestemmingsplan heeft tot doel het legaliseren van het huidige gebruik van de recreatiewoningen in het plangebied. De gronden worden bestemd voor wonen, de afwikkeling van het verkeer op het terrein, de bescherming en instandhouding van de bestaande groenstrook, parkeren en tuinen en erven.

Beroep

Tegen het besluit tot vaststelling van het bestemmingsplan kan binnen de termijn van terinzagelegging door belanghebbenden beroep worden ingesteld bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA te ’s-Gravenhage.

Een belanghebbende aan wie redelijkerwijs kan worden verweten dat hij geen zienswijze naar voren heeft gebracht over het ontwerpbestemmingsplan kan geen beroep instellen.

Het vaststellingsbesluit treedt daags na afloop van de beroepstermijn in werking, tenzij binnen deze termijn een verzoek om voorlopige voorziening bij de voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State is ingediend. Het verzoek om voorlopige voorziening moet worden gericht aan de voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA te ’s-Gravenhage.

Voor zowel het indienen van een beroepschrift als een verzoek om voorlopige voorziening zijn kosten verschuldigd. De hoogten van deze griffierechten zijn te vinden via www.raadvanstate.nl.

Informatie

Voor inzage van de stukken en verdere informatie kunt u zich wenden tot de sectorbalie Grondgebied. Deze balie is gevestigd aan de Kastanjelaan 3 te Duiven en is iedere werkdag geopend van 8.30 uur tot 12.30 uur. Op maandagavond is deze balie tevens geopend van 18.00 uur tot 20.00 uur. De stukken zijn tevens te raadplegen via de gemeentelijke website: www.duiven.nl/plannen en projecten/bestemmingsplannen.

Naar boven