stcrt-2009-15417-001.png Ontwerpbestemmingsplan Kiezebos III te Heino

Burgemeester en wethouders van de gemeente Raalte maken bekend dat vanaf donderdag 15 oktober 2009 tot en met woensdag 25 november 2009 het ontwerpbestemmingsplan Kiezebos III met bijbehorende stukken ter inzage ligt in de informatiehoek van het gemeentehuis, Zwolseweg 16 in Raalte.

Het ontwerpbestemmingsplan en bijbehorende stukken zijn tevens te raadplegen op de website van de gemeente Raalte (www.raalte.nl).

Het plangebied ligt ten westen van de kern Heino en sluit aan op de bestaande woongebieden Kiezebos en Haverakker. Het plan voorziet in woningbouw. De gronden zijn nu overwegend in gebruik ten behoeve van de agrarische functie. Dit bestemmingsplan regelt de juridisch-planologische mogelijkheid om een uitbreiding van Heino te realiseren met circa 110 woningen.

Tijdens de termijn van terinzagelegging kan eenieder naar keuze schriftelijk (wat de voorkeur heeft) of mondeling een zienswijze naar voren brengen bij de gemeenteraad van Raalte. Een schriftelijke zienswijze kan worden gestuurd naar de gemeenteraad van Raalte, Postbus 140, 8100 AC Raalte.

Een mondelinge zienswijze kan uitsluitend worden ingebracht via de afdeling Ruimtelijke en Economische Ontwikkeling. Hiervoor kan een afspraak worden gemaakt met Robert Voeten, telefoon (0572) 347 826 (robert.voeten@raalte.nl) of Nico Koot (0572) 347 855 (nico.koot@raalte.nl).

In de zienswijzen moet worden aangegeven op welke onderdelen van het ontwerpbestemmingsplan de zienswijzen betrekking hebben.

Naar boven