stcrt-2009-15407-001.png Ontwerpbestemmingsplan ‘Emmeloord centrum 1, herziening De Deel e.o.’

Burgemeester en wethouders van Noordoostpolder maken ingevolge artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening bekend dat met ingang van donderdag 15 oktober 2009 voor een periode van zes weken het ontwerpbestemmingsplan ‘Emmeloord centrum 1,herziening De Deel e.o.’ voor een ieder ter inzage ligt bij het loket Woonomgeving op het gemeentehuis in Emmeloord en via elektronische weg raadpleegbaar is op de gemeentelijke website www.noordoostpolder.nl.

Het ontwerpbestemmingsplan voorziet in de juridisch-planologische regeling om het gebruik van gronden en opstallen in het gebied dat bekend staat als De Deel e.o. in het centrum te regelen. Het plan voorziet in de mogelijkheden voor de realisering van onder andere winkels, woningen, kantoren, horeca en sociaal culturele voorzieningen waaronder een theater, alsmede een ondergrondse parkeergarage. Het plangebied wordt begrensd door de Koningin Julianastraat in het noorden, de Beursstraat in het oosten, de Korte Dreef in het zuiden en door Onder de Toren in het westen.

Gedurende bovengenoemde periode kan een ieder tegen het ontwerpbestemmingsplan naar keuze mondeling of schriftelijk een zienswijze naar voren brengen bij de gemeenteraad van de Noordoostpolder, Postbus 155, 8300 AD Emmeloord. Voor het indienen van een mondelinge zienswijze kan tijdens openingstijden binnen de gestelde termijn een afspraak worden gemaakt met de heer G. Folmer van het cluster Ruimte, telefoon (0527) 63 32 85. Indien u niet in de gelegenheid bent tijdens de openingstijden het plan in te zien, dan kan na telefonische afspraak een ander tijdstip worden bepaald.

Naar boven