stcrt-2009-15289-001.png Voorbereidingsbesluit Nieuwendam-Zuid

Het dagelijks bestuur van stadsdeel Amsterdam-Noord maakt, ingevolge de Wet ruimtelijke ordening het volgende bekend:

De deelraad van stadsdeel Amsterdam-Noord heeft in zijn vergadering van 23 september 2009 verklaard dat twee bestemmingsplannen worden voorbereid voor een gebied dat globaal wordt begrensd aan de oostzijde door de oostgrens van het terrein van de Oranjewerf, aan de noordzijde door de Nieuwendammerdijk (+ gebied begrensd door Grote, Kleine Die en Tiengemetenstraat), aan de westzijde door de Meeuwenlaan en aan de zuidzijde door de Vogelkade – vm. Joh. van Hasseltkanaal-Oost (met uitzondering van het ‘Neusterrrein’) en het IJ.

Het voorbereidingsbesluit treedt in werking met ingang van 15 oktober 2009 en geldt voor een periode van één jaar.

Dit voorbereidingsbesluit ligt met ingang van 14 oktober 2009 gedurende een termijn van zes weken ter inzage op het volgende adres:

  • het servicecentrum, afdeling Vergunningen van stadsdeel Amsterdam-Noord, Buikslotermeerplein 2000. Geopend maandag, dinsdag, woensdag en vrijdag van 8.30 tot 15.30 uur en donderdag van 12.00 tot 19.00 uur.

Een digitale versie van het voorbereidingsbesluit staat op www.noord.amsterdam.nl. De vindplaats is rubriek Wonen/Bestemmingsplannen.

Tegen dit besluit staat geen bezwaar of beroep open.

Amsterdam-Noord, 13 oktober 2009

Het dagelijks bestuur van stadsdeel Amsterdam-Noord,

R. Post,

voorzitter.

L. Brasz,

secretaris.

Naar boven