stcrt-2009-15287-001.png Vaststelling wijzigingsplan Buitengebied Noord, deelplan Oostering 45 te Pesse

Burgemeester en Wethouders van Hoogeveen maken bekend dat zij het wijzigingsplan Buitengebied Noord, deelplan Oostering 45 te Pesse ongewijzigd hebben vastgesteld. Het plan beoogt de vestiging van een recreatieverblijf mogelijk te maken en wordt begrensd door het perceel kadastraal bekend gemeente Hoogeveen, sectie T nummer 1189. Het wijzigingsplan ligt vanaf 15 oktober 2009 gedurende 6 weken ter inzage bij de centrale publieksbalie in het Compagnieshuis, Raadhuisplein 24 in Hoogeveen. Het bestemmingsplan is daarnaast ook raadpleegbaar op de website van de gemeente Hoogeveen (www.bestemmingsplannenhoogeveen.nl).

Gedurende bovengenoemde termijn van zes weken kan tegen het vaststellingsbesluit van Burgemeester en Wethouders beroep worden ingesteld bij de Afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA Den Haag door:

  • een belanghebbende die tijdig een zienswijze kenbaar heeft gemaakt bij het College van Burgemeester en Wethouders;

  • een belanghebbende die aantoont dat hij redelijkerwijs niet in staat is geweest zich tijdig tot het College van Burgemeester en Wethouders te wenden.

Tegelijkertijd kan binnen de beroepstermijn een verzoek om voorlopige voorziening worden ingediend bij de voorzitter van de Afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State. De werking van het vaststellingsbesluit wordt dan in ieder geval opgeschort tot de beslissing door de voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak op dat verzoek is genomen.

Hoogeveen, 14 oktober 2009

Naar boven