stcrt-2009-15272-001.png Ontwerpbestemmingsplan ‘Olden Tempel’ ter inzage

Burgemeester en wethouders van de gemeente Beuningen maken, ingevolge artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening het volgende bekend.

Het ontwerpbestemmingsplan ‘Olden Tempel’ ligt vanaf 15 oktober tot en met 25 november 2009 voor eenieder ter inzage op de afdeling VROM in het gemeentehuis. U kunt het ontwerpbestemmingsplan elke werkdag tijdens de gebruikelijke openingstijden inzien of op afspraak buiten deze tijden. Op www.beuningen.nl. kunt u het plan ook digitaal inzien.

Het bestemmingsplan heeft betrekking op een gedeelte van de wijk Olden Tempel in Beuningen. Het betreft het woongebied grofweg gelegen tussen Sima, Zuil, Ornament en Pyloon. Het bestemmingsplan voorziet in de sloop en nieuwbouw van maximaal 100 woningen, een planologische regeling van de bestaande woningen in dit gebied, een nieuwe brug en aanpassingen in de wegenstructuur en openbare ruimte.

Op grond van de Wet ruimtelijke ordening is de gemeenteraad in bepaalde gevallen verplicht om bij de vaststelling van het bestemmingsplan een exploitatieplan vast te stellen. In dit geval zal de gemeenteraad geen exploitatieplan vaststellen, omdat het verhaal van de exploitatiekosten van de in het plan begrepen gronden anderszins verzekerd is.

Gedurende genoemde termijn van zes weken kunt u naar keuze schriftelijk of mondeling uw zienswijze omtrent het plan naar voren brengen bij de gemeenteraad van Beuningen, Postbus 14, 6640 AA Beuningen. In de zienswijze moet duidelijk worden aangegeven op welke onderdelen van het ontwerpbesluit (het ontwerpbestemmingsplan) deze betrekking heeft. Voor het naar voren brengen van een mondelinge zienswijze kunt u contact opnemen met mw. M. Kroon tel. 024-6780800. Van de mondelinge zienswijzen wordt een verslag gemaakt.

Naar boven