stcrt-2009-15253-001.png Ontwerpbestemmingsplan ’Partiële herziening Berghem-Dorp’

Burgemeester en wethouders van Oss maken bekend dat met ingang van donderdag 15 oktober 2009 gedurende zes weken in het kader van de zienswijzenprocedure als bedoeld in artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening jo. afd. 3.4 Algemene wet bestuursrecht een ontwerp van het bestemmingsplan ‘Partiële herziening Berghem-Dorp’ ter inzage ligt.

Ontwerpbestemmingsplan

Op 27 juni 2006 heeft het College van Gedeputeerde Staten van Noord-Brabant goedkeuring onthouden aan enkele onderdelen van het bestemmingsplan 'Berghem-Dorp, integrale herziening'. Het voorliggende plan betreft, onder meer, een reparatie van die onderdelen van dat plan. Daarnaast worden een paar punten verbeterd die na goedkeuring bekend zijn geworden. Tevens wordt voor het perceel St. Willibrordusstraat 21 het plan uitgewerkt volgens de in het plan 'Berghem-Dorp, integrale herziening' opgenomen wijzigingsbevoegdheid. Het betreft een plan voor de bouw van 14 woningen. Tenslotte wordt het plan, voor de bouw van een nieuwe woning, aan het Secretarisstraatje 5 in deze herziening opgenomen.

Inzage

Het ontwerpbestemmingsplan met bijbehorende stukken ligt met ingang van donderdag 15 oktober 2009 gedurende zes weken ter inzage bij de balie Publieksvoorlichting in het gemeentehuis aan de Raadhuislaan 2 in Oss, geopend op maandag tot en met vrijdag van 9.00 tot 16.00 uur en op donderdag tot 19.00 uur.

U kunt het ontwerpbestemmingsplan ook downloaden van de gemeentelijke website www.oss.nl. U gaat in het menu naar Leven en Wonen → Bouwen en wonen → bestemmingsplannen → bestemmingsplan ‘Partiële herziening Berghem-Dorp’.

Reageren

Het is voor iedereen mogelijk om gedurende de tervisielegging schriftelijk een zienswijze kenbaar te maken ten aanzien van het ontwerpbestemmingsplan ‘Partiële herziening Berghem-Dorp’ door een brief te sturen aan de Gemeenteraad Oss, t.a.v. de Afdeling Ruimtelijke Ontwikkeling Landelijk Gebied, Postbus 5, 5340 BA Oss. Het is ook mogelijk om binnen deze termijn uw zienswijze mondeling kenbaar te maken. Het indienen van een mondelinge zienswijze is mogelijk door het maken van een afspraak met één van de medewerkers van de afdeling Ruimtelijke Ontwikkeling Landelijk Gebied, die een kort verslag maakt van de mondelinge zienswijze. Als u een afspraak wilt maken voor een mondelinge zienswijze, dan kunt u contact opnemen met de afdeling Ruimtelijke Ontwikkeling Landelijk Gebied, telefoon [0412] 629 553.

Naar boven