stcrt-2009-15246-001.png Uitwerkingsplan kavel 412 Twuyverhoek Sint Pancras

Voor de invulling van kavel 412 in het gebied Twuyverhoek in Sint Pancras is een verzoek om bouwvergunning ingediend. Om medewerking te kunnen verlenen aan dat verzoek is een ontwerp van een uitwerkingsplan opgesteld. Het uitwerkingsplan voldoet geheel aan de voorschriften van het globale bestemmingsplan Twuyverhoek.

Het ontwerp van het uitwerkingsplan (kaart, voorschriften en toelichting) ligt overeenkomstig het bepaalde in artikel 3.6 van de Wet ruimtelijke ordening met ingang van de dag na deze publicatie gedurende 6 weken ter inzage bij:

  • In de voorlichtingsruimte van gemeente Langedijk, Vroedschap 1, Zuid-Scharwoude (openingstijden maandag tot en met vrijdag van 8.30 uur tot 12.00 uur en donderdagmiddag van 13.30 uur tot 17.00 uur;

  • De Geist, Vinkenlaan 7 te Sint Pancras;

  • Het Behouden Huis, Dorpsstraat 850 te Oudkarspel.

Daarnaast kunt u het ontwerpbestemmingsplan inzien via onze internetpagina www.gemeentelangedijk.nl, onder het kopje ‘leven in Langedijk’ wonen en verkeer.

Gedurende de hierboven genoemde termijn kan eenieder mondeling of schriftelijk zienswijzen indienen bij het college van burgemeester en wethouders, Postbus 15, 1723 ZG Noord-Scharwoude.

Langedijk, 14 oktober 2009

Burgemeester en wethouders van Langedijk,

de secretaris,

E. Annaert.

De burgemeester,

J.F.N. Cornelisse.

Naar boven