stcrt-2009-15241-001.png Vastgesteld bestemmingsplan ‘1e partiële herziening bestemmingsplan Leerpark, locatie Brandweerkazerne’ ter inzage

Overeenkomstig artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening ligt tijdens de openingsuren het vastgestelde bestemmingsplan ‘1e partiële herziening bestemmingsplan Leerpark, locatie Brandweerkazerne’ met bijbehorende stukken (inclusief het besluit) met ingang van 15 oktober 2009 gedurende zes weken voor iedereen ter inzage in de hal van het Stadskantoor, Spuiboulevard 300 te Dordrecht. Het bestemmingsplan is tevens in te zien via de website www.dordrecht.nl\ruimtelijkeplannen.

Het bestemmingsplan heeft betrekking op een locatie in het gebied Leerpark, direct nabij de N3.

In het plan wordt de bouw van een brandweerkazerne mogelijk gemaakt.

Bij de vaststelling van het bestemmingsplan heeft de gemeenteraad een wijziging aangebracht in het ontwerp. De wijziging heeft betrekking op het gering opschuiven van de grens van het plan en van het bouwvlak aan de prof. Kohnstammlaan om daar een overbouwing toe te kunnen staan.

Tegen deze wijziging kan een ieder gedurende de termijn van terinzageligging schriftelijk beroep instellen bij beroep instellen bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State (Postbus 20019, 2500 AE Den Haag).

Het besluit tot vaststelling van het bestemmingsplan treedt in werking met ingang van 26 november 2009. Indien gedurende de beroepstermijn bij de voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State een verzoek om voorlopige voorziening is gedaan, wordt de inwerkingtreding van het vaststellingsbesluit opgeschort totdat op het verzoek is beslist.

Dordrecht, 14 oktober 2009

Burgemeester en wethouders van Dordrecht.

Naar boven