stcrt-2009-15228-001.png Kennisgeving voorbereiding projectbesluit Burgemeester Termeerstraat 27a in Luchen te Mierlo

Burgemeester en wethouders van Geldrop-Mierlo maken op grond van artikel 1.3.1 van het Besluit ruimtelijke ordening bekend dat zij voornemens zijn een projectbesluit voor te bereiden voor het realiseren van twee vrijstaande woningen op de locatie Burgemeester Termeerstraat 27a te Mierlo, kadastraal bekend: gemeente Mierlo, sectie L, nummer 961 en 962 (ged.);

Dit project is in strijd met het bestemmingsplan Luchen, dat geldt op deze locatie. Met het nemen van een projectbesluit kan, vooruitlopend op een nieuw vast te stellen bestemmingsplan, medewerking worden verleend aan dit project.

Er wordt in deze fase geen gelegenheid geboden zienswijzen omtrent dit voornemen in te dienen en evenmin zullen er op het voornemen betrekking hebbende stukken ter inzage worden gelegd. Onafhankelijke instanties worden niet in de gelegenheid gesteld advies uit te brengen.

Zodra het ontwerpprojectbesluit in procedure wordt gebracht, vindt kennisgeving hiervan plaats en wordt dit gedurende zes weken ter inzage gelegd. Tijdens deze termijn van zes weken kunnen zienswijzen naar voren worden gebracht bij het college van burgemeester en wethouders. De kennisgeving van het ontwerpprojectbesluit wordt gepubliceerd in de Trompetter, de Staatscourant en langs elektronische weg (www.geldrop-mierlo.nl).

Geldrop, 13 oktober 2009

Naar boven