stcrt-2009-15160-001.png Bestemmingsplan ‘Lage Vuursche 2008’ vastgesteld

Burgemeester en wethouders van de gemeente Baarn maken bekend dat de gemeenteraad van Baarn in de openbare vergadering van 26 augustus 2009 het bestemmingsplan ‘Lage Vuursche 2008’ gewijzigd heeft vastgesteld. Het plangebied van het bestemmingsplan omvat de dorpskern en de direct aangrenzende omgeving van de Lage Vuursche.

Wilt u het bestemmingsplan inzien?

Iedereen kan het vastgestelde bestemmingsplan, het raadsbesluit en de onderliggende stukken inzien van vrijdag 9 oktober tot en met donderdag 19 november 2009 van 9.00 tot 12.00 uur (andere tijden op afspraak) op het gemeentehuis bij de balie Frontoffice. In het raadsbesluit kunt u lezen welke wijzigingen zijn aangebracht ten opzichte van het ontwerpbestemmingsplan. U kunt het bestemmingsplan ook digitaal inzien op de gemeentelijke website www.baarn.nl. Via deze website kunt u tevens de bestanden van het bestemmingsplan downloaden Op de homepage van de gemeentelijke website vindt u rechts op de pagina een knop ‘bestemmingsplan’. Via deze knop komt u op de webpagina met bestemmingsplannen. Hier kunt u het bestemmingsplan ‘Lage Vuursche 2008’ selecteren.

Beroep

Belanghebbenden die tijdig een zienswijze omtrent het ontwerpbestemmingsplan ‘Lage Vuursche 2008’ hebben kenbaar gemaakt, alsmede belanghebbenden die kunnen aantonen dat zij redelijkerwijs niet in staat zijn geweest tijdig een zienswijze bij de gemeenteraad kenbaar te maken, kunnen gedurende de bovenvermelde termijn van terinzagelegging beroep instellen.

Tegen de wijzigingen die bij de vaststelling door de gemeenteraad in het ontwerpbestemmingsplan zijn aangebracht, kunnen belanghebbenden gedurende de bovenvermelde termijn van ter inzage legging beroep instellen. Beroep kunt u instellen bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA ’s-Gravenhage. Aan het instellen van beroep zijn kosten verbonden. Als er spoedeisende belangen zijn, kunt u – zodra het beroepschrift is ingediend – tevens een verzoek om voorlopige voorziening indienen bij de voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State. Ook aan het in behandeling nemen van het verzoek om voorlopige voorziening zijn kosten verbonden.

Nadere informatie

Voor verdere inlichtingen kunt u tijdens kantooruren contact opnemen met de heer J.H. Timmerman via telefoonnummer 035-548 17 29 of mevrouw S.Y. Tijdink-Melgers via telefoonnummer 035-548 17 82.

Naar boven