stcrt-2009-15150-001.png Vaststelling bestemmingsplan Landgoed De Ackskeen

Burgemeester en wethouders van de gemeente Cromstrijen maken ingevolge het bepaalde in artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening bekend dat de gemeenteraad het bestemmingsplan Landgoed De Ackskeen, vaststelde bij besluit van 29 september 2009. Bij de vaststelling van het bestemmingsplan zijn geen wijzigingen in het ontwerp aangebracht. Het vastgestelde bestemmingsplan ligt met ingang van 12 oktober 2009, tijdens openingstijden, gedurende zes weken voor een ieder ter inzage in het gemeentehuis en is digitaal te raadplegen via de gemeentelijke internetsite www.cromstrijen.nl. Het besluit treedt in werking met ingang van de dag na die waarop de beroepstermijn is afgelopen.

Plangebied

Het bestemmingsplan heeft betrekking op de aanleg van landgoed De Ackskeen aan de Middelsluissedijk OZ tussen de percelen 74 en 76 in Numansdorp.

Instellen beroep

Een belanghebbende die tijdig zijn zienswijze kenbaar maakte dan wel degene die aantoont dat hij redelijkerwijs niet in staat is geweest om zijn zienswijze bij de gemeenteraad kenbaar te maken, kan gedurende het genoemde termijn dat het plan ter inzage ligt beroep instellen tegen het bestemmingsplan. Uw beroepsschrift kunt u richten aan de Raad van State, afdeling Bestuursrechtspraak, Postbus 20019, 2500 EA Den Haag. Een beroepschrift moet worden ondertekend en tenminste bevatten: naam en adres van de indiener, dagtekening, omschrijving van het besluit waartegen het beroep zich richt, alsmede de gronden van het beroep. Degene die beroep hebben ingesteld kunnen binnen de beroepstermijn een verzoek om voorlopige voorziening bij de Voorzitter van de afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State indienen.

Naar boven