stcrt-2009-15102-001.png Ontwerpbesluit bestemmingsplan ‘De Beekse Akkers’ in Beek en Donk

Het college van burgemeester en wethouders maakt bekend, dat zij voornemens is om, ingevolge het bepaalde in artikel 14 van het bestemmingsplan ‘De Beekse Akkers’ en artikel 3.6 van de Wet ruimtelijke ordening, het bestemmingsplan ‘De Beekse Akkers’ uit te werken om de realisering van een woongebied mogelijk te maken. Het betreft het gebied ten zuiden van de Blokskampsedreef, ten oosten van de Rijbroeksedreef en ten westen van het Berkendijkje in Beek en Donk. Het plan voorziet in circa veertig woningen, ontsluitingswegen, parkeerplaatsen en groen.

Het ontwerpbesluit en de bijbehorende stukken liggen van maandag 12 oktober tot en met maandag 23 november 2009 ter inzage bij de Informatiebalie in het gemeentehuis Laarbeek in Beek en Donk. De stukken zijn ook digitaal raad te plegen via www.laarbeek.nl.

Gedurende de inzagetermijn kan iedereen schriftelijk of mondeling zijn zienswijze kenbaar maken. Er moet gemotiveerd aangegeven worden op welke onderdelen van het ontwerpuitwerkingsplan de reactie betrekking heeft. Schriftelijke zienswijzen kunt u richten aan burgemeester en wethouders van Laarbeek, Postbus 190, 5740 AD Beek en Donk. Mondelinge zienswijzen kunnen naar voren worden gebracht bij de heer J. van Wetten, telefoon 0492 469 883. Van de mondelinge zienswijze wordt een verslag gemaakt.

Naar boven