stcrt-2009-15090-001.png Ontwerpprojectbesluit Neterselseweg 11a/14a te Bladel

Burgemeester en wethouders van Bladel maken bekend dat zij voornemens zijn om met toepassing van artikel 3.10 van de Wet ruimtelijke ordening een projectbesluitprocedure te voeren voor de vergroting van het toegestane maximale oppervlak aan bebouwing van het loonbedrijf Vermeulen, Neterselseweg 14a te Bladel, kadastraal bekend gemeente Bladel, sectie H, nr. 541.

Het ontwerpbesluit, de ruimtelijke onderbouwing en bijbehorende stukken liggen van 13 oktober tot en met 23 november 2009 ter inzage bij de Centrale Balie in het gemeentehuis te Bladel. U kunt de stukken ook inzien en downloaden via de gemeentelijke website: www.bladel.nl (onder Actueel/Officiële bekendmakingen/Bestemmingsplanbesluiten).

Tegen het voornemen tot medewerking aan dit projectbesluit kan gedurende genoemde termijn door iedereen schriftelijk een gemotiveerde zienswijze worden ingediend bij burgemeester en wethouders, Postbus 11, 5530 AA, Bladel. Voor het kenbaar maken van een mondelinge zienswijze of voor nadere informatie kunt u contact opnemen met de Centrale Balie of met Chantal van Hemert van de afdeling VROM (tel. 361636).

Bladel, oktober 2009

Naar boven