stcrt-2009-15067-001.png Inspraak voorontwerpbestemmingsplan ‘Vierde Kwadrant’

Burgemeester en wethouders van Breukelen maken op grond van de gemeentelijke inspraakverordening en artikel 150 van de Gemeentewet bekend dat van 13 oktober 2009 voor zes weken voor eenieder ter inzage ligt het voorontwerpbestemmingsplan Vierde kwadrant voor het realiseren van woningbouw aan de noord-oostzijde van Kockengen.

Voor de invulling van het zogenoemde Vierde kwadrant, ten noordoosten van de huidige woonwijken Welgelegen en Groenlust is in april 2008 het structuurplan vastgesteld. Dit bestemmingsplan betreft de eerste fase van de woningbouwontwikkeling in het zuidelijk deel van het Vierde kwadrant. Het plangebied is 3 hectare groot en zal ruimte bieden voor ongeveer 100 woningen.

Waar kunt u het voorontwerpbestemmingsplan inzien?

Het voorontwerpbestemmingsplan met bijbehorende stukken ligt vanaf 13 oktober gedurende zes weken voor eenieder ter inzage op het gemeentehuis, Markt 13 te Breukelen. De stukken kunnen op maandag tot en met vrijdag van 08.30 tot 12.30 uur worden ingezien bij de balie Bouwen en wonen in het koetshuis. Tevens is het voorontwerpbestemmingsplan en de hierbij behorende stukken in te zien op www.breukelen.nl in de rubriek Wonen, wijken en verkeer → Bestemmingsplannen → Nieuwe bestemmingsplannen.

Hoe kunt u uw inspraakreactie kenbaar maken?

Gedurende de bovengenoemde termijn kan eenieder schriftelijk en mondeling een inspraakreactie met betrekking tot het voorontwerpbestemmingsplan indienen. Schriftelijke inspraakreacties moeten worden gericht aan het college van burgemeester en wethouders van Breukelen, Postbus 116, 3620 AC Breukelen. Voor een mondelinge inspraakreactie kunt u telefonisch een afspraak maken met de heer H. Steutel, telefoonnummer (0346) 26 09 93.

Naar boven