stcrt-2009-15063-001.png Ter inzage ontwerp ‘Partiële herziening multifunctionele accommodatie sportcentrum De Weijver te Hoogwoud’ ex artikel 3.8 Wro

Burgemeester en wethouders van Opmeer maken ter voldoening aan artikel 3.8 Wet ruimtelijke ordening bekend dat, ter inzage ligt het ontwerp van het bestemmingsplan ‘Partiële herziening multifunctionele accommodatie sportcentrum De Weijver te Hoogwoud’.

Het plangebied is gelegen op het sportpark aan De Weijver te Hoogwoud. Voornoemd plan maakt een beperkte uitbreiding mogelijk aan de noordzijde van de bestaande sporthal. Deze uitbreiding zal voor verschillende doeleinden worden aangewend (sport/maatschappelijk).

Met ingang van vrijdag 9 oktober 2009 ligt voor een ieder ter inzage tijdens de reguliere openingsuren (09:00-17:00 uur) alsmede op donderdagavond van 18:00 tot 20:00 uur in het gemeentehuis te Opmeer gedurende zes weken het ontwerpbestemmingsplan (plankaart, toelichting/regels) en het ontwerpbesluit. Gedurende voornoemde termijn kan een ieder een schriftelijke of mondelinge zienswijze indienen. Een schriftelijke zienswijze dient te worden gericht aan het college van burgemeester en wethouders, Klaproos 1, 1715 ZK te Opmeer.

Voornoemde stukken zijn digitaal raadpleegbaar en downloadbaar via de website van de gemeente Opmeer (www.gemeenteopmeer/nieuws/wettelijke publicaties/week.nl).

Naar boven