stcrt-2009-15047-001.png Vastgesteld Uitwerkingsplan Westwijk Zuid-West 1e Fase

Burgemeester en wethouders van Amstelveen maken, ingevolge het bepaalde in art. 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening, bekend dat de in de vergadering van 29 september 2009 gewijzigd heeft vastgesteld het ‘Uitwerkingsplan Westwijk Zuid-West 1e Fase ’.

Het uitwerkingsplan betreft de gronden globaal begrensd door: aan de zuidzijde door de bestaande woningen aan de J.C. van Hattumweg, aan de oostzijde door de bestaande woningen aan de Noorddammerweg. Aan de noordzijde wordt het plangebied begrensd de Cannenburgh, de Westhove. De westzijde wordt begrensd door de Radboud.

Het gewijzigd vastgestelde uitwerkingsplan met bijbehorende kaart, planregels en toelichting en het bijbehorende besluit, waarin de ten opzichte van het ontwerpplan aangebrachte wijzigingen staan vermeld, ligt met ingang van 8 oktober 2009 gedurende zes weken voor een ieder ter inzage bij:

  • balie Bouwen en vergunningen in het raadhuis; aanmelden via centrale balie (openingstijden balie: maandag tot en met donderdag 8.30–16.30 uur, vrijdag 8.30–12.30 uur);

  • Amstelveen Informatie (centrale bibliotheek, Stadsplein 102), op maandag van 13.00 tot 20.00 uur, dinsdag, woensdag, donderdag van 11.00 tot 20.00 uur, vrijdag en zaterdag van 11.00 tot 17.00 uur en koopzondagen van 12.00 tot 17.00 uur.

  • het plan is vanaf 8 oktober 2009 tevens te bekijken via www.amstelveen.nl

Beroepsmogelijkheid

Belanghebbenden die tijdig hun zienswijze omtrent het uitwerkingsplan bij de gemeente kenbaar hebben gemaakt, alsmede belanghebbenden aan wie redelijkerwijs niet kan worden verweten dat zij dit niet gedaan hebben, kunnen gedurende de termijn van 6 weken waarbinnen het uitwerkingsplan ter inzage ligt, schriftelijk beroep instellen (tegen het betreffende uitwerkingsplan) bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA te Den Haag. Indien beroep is ingesteld kan tevens een verzoek om een voorlopige voorziening worden gedaan bij de Voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak op het voornoemde adres.

Inwerkingtreding

Het besluit tot vaststelling van het uitwerkingsplan treedt in werking met ingang van de dag na die waarop de beroepstermijn afloopt. Indien binnen de beroepstermijn een verzoek om een voorlopige voorziening is ingediend, treedt het besluit niet in werking voordat op dat verzoek is beslist.

Amstelveen, 7 oktober 2009

Naar boven