stcrt-2009-15046-001.png Vastgestelde bestemmingsplannen

Vanaf donderdag 8 oktober 2009 liggen de volgende bestemmingsplannen zes weken ter inzage

  • a) Buitengebied 2000, herziening 2002, 24e wijziging (het van vorm veranderen van het agrarische bouwperceel aan de IJzevoordseweg 36 te Doetinchem om de bouw van een rundveestal mogelijk te maken)

  • b) Gaanderen, 3e wijziging Blikslagerstraat (het wijzigen van de goothoogte, de situering van de bestemmingen en het toevoegen van de bestemming ‘Detailhandel en Dienstverlening’ in de noordwesthoek van het Pelgrimterrein, gelegen tussen de Hoofdstraat, de spoorlijn, de Branderstraat en de Blikslagerstraat)

De plannen zijn ook digitaal raadpleegbaar op www.doetinchem.nl via ‘Bouwen’, ‘Ruimtelijke ontwikkeling’ en vervolgens ‘Bestemmingsplannen in procedure’.

Burgemeester en wethouders hebben de bestemmingsplannen zoals dat als ontwerp ter inzage heeft gelegen, ongewijzigd vastgesteld in hun vergadering van dinsdag 22 september 2009.

Een belanghebbende kan binnen de gestelde termijn (t/m woensdag 18 november 2009) tegen het besluit van burgemeester en wethouders schriftelijk beroep instellen bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 2019, 2500 EA te ’s-Gravenhage. Voorwaarde is wel dat hij een zienswijze omtrent het ontwerpbestemmingsplan heeft ingebracht, tenzij hem redelijkerwijs niet kan worden verweten dat hij dit niet heeft gedaan.

Een beroepschrift heeft evenwel geen schorsende werking. Dit betekent dat de besluiten in werking treden daags na afloop van bovengenoemde beroepstermijn. Indien binnen de beroepstermijn door de indiener van een beroepschrift een verzoek op voorlopige voorziening bij de voorzitter van de afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State is ingediend, treedt het besluit niet in werking voordat op dat verzoek is beslist. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de gemeentewinkel, tel. (0314) 377 377.

Naar boven