stcrt-2009-15043-001.png Ontwerpbestemmingsplan ‘Zwaagdijk 293’

Burgemeester en wethouders van de gemeente Wervershoof maken ingevolge artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening bekend dat met ingang van 8 oktober 2009 gedurende de termijn van 6 weken ter inzage ligt het ontwerpbestemmingsplan ‘Zwaagdijk 293’.

Het perceel Zwaagdijk 293 betreft een voormalige veehouderij die op grond van het bestemmingsplan ‘Zwaagdijk-Oost’ nu nog de bestemming ‘Woondoeleinden’ met de aanduiding ‘stalling toegestaan’ heeft. Het is de bedoeling dat het de bestemming ‘Agrarisch Bedrijf’ krijgt in verband met de vestiging van een paardenmelkerij. Daarbij zullen het aantal te bouwen m2 oppervlakte niet toenemen. Deze ontwikkeling past binnen de structuurvisie van de gemeente Wervershoof. Het bestemmingsplan regelt het planologisch-juridische kader voor deze ontwikkeling/gebruikswijziging.

Ter inzage

Het ontwerp van het bestemmingsplan ‘Zwaagdijk 293’ ligt met ingang van donderdag 8 oktober 2009 zes weken voor eenieder ter inzage ter gemeensecretarie, sector Ruimte, Raadhuisplein 1 te Wervershoof. U kunt iedere werkdag van 09.00 tot 12.00 uur hiervoor terecht. Daarnaast is het ontwerpbestemmingsplan op de website www.wervershoof.nl bij ‘bekendmakingen’ en dan ‘ruimtelijke ordening’ raadpleegbaar.

Gedurende de termijn van terinzagelegging kan eenieder zijn of haar zienswijze mondeling en/of schriftelijk aan ons kenbaar maken. Schriftelijke zienswijzen dienen gericht te worden aan burgemeester en wethouders van de gemeente Wervershoof, Postbus 41, 1693 ZG Wervershoof. Voor een mondelinge zienswijze dient u tijdig een afspraak maken met de heer Smak, van de sector Ruimte, bereikbaar onder nummer (0228) 58 71 34. Het is niet mogelijk uw zienswijze telefonisch of per e-mail kenbaar te maken.

Naar boven