stcrt-2009-15036-001.png Terinzagelegging ontwerpbestemmingsplan Oud Poelgeest

Burgemeester en wethouders van de gemeente Oegstgeest maken bekend dat het ontwerpbestemmingsplan Oud Poelgeest met ingang van donderdag 8 oktober 2009 gedurende zes weken ter inzage ligt.

Het plangebied ligt aan de oostkant van Oegstgeest en wordt globaal omsloten door de Haarlemmertrekvaart, Oegstgeesterweg, Laan van Oud Poelgeest, Laan van Alkemade, Hazenboslaan en Lange Voort.

Voor het grootste deel is het ontwerpbestemmingsplan gericht op het beheer van de bestaande bebouwing en bestaand gebruik; het verouderde vigerende bestemmingsplan wordt hiermee geactualiseerd. Echter ook enkele nieuwe ontwikkelingen in het plangebied worden mogelijk gemaakt waarvan de meest ingrijpende, de herontwikkeling van zorgcentrum Hofwijck is.

Het ontwerpbestemmingsplan ligt met ingang van 8 oktober 2009 tot en met 18 november 2009 op maandag tot en met vrijdag van 8.30 tot 12.30 uur ter inzage bij de receptie in het gemeentehuis, Rhijngeesterstraatweg 13, Oegstgeest. Tevens zijn het ontwerpbestemmingsplan en de bijbehorende stukken digitaal beschikbaar op de site van de gemeente Oegstgeest www.oegstgeest.nl

Gedurende deze terinzagetermijn kan een ieder zijn zienswijze omtrent het ontwerp mondeling of schriftelijk kenbaar maken bij de gemeenteraad van de gemeente Oegstgeest, Postbus 1270, 2340 BG Oegstgeest.

Naar boven