stcrt-2009-14995-001.png Ontwerpbestemmingsplan ‘Oldebroek Oude Dijk 2008’

Burgemeester en wethouders van de gemeente Oldebroek maken, in overeenstemming met artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening bekend, dat het ontwerpbestemmingsplan ‘Oldebroek Oude Dijk 2008’ en het hierop betrekking hebbende ontwerpbesluit met ingang van 7 oktober 2009 gedurende een periode van zes weken ter inzage ligt op de volgende plaatsen en tijden:

  • 1. in het gemeentehuis tijdens werkdagen tussen 9.00 tot 12.00 uur en iedere woensdag van 17.00 tot 20.00 uur;

  • 2. in het dorpskantoor te Wezep tijdens werkdagen van 13.00 tot 16.00 uur en iedere dinsdag van 17.00 tot 20.00 uur.

Voor degenen die beschikken over internet kan het plan ook digitaal worden geraadpleegd via onze website www.oldebroek.nl onder het kopje Wonen/Bestemmingsplannen.

Het bestemmingsplan heeft betrekking op het gebied Oude Dijk ten noordoosten van de kern Oldebroek en wordt in het noorden begrensd door de Zuiderzeestraatweg, in het oosten en in het zuiden door de Oude Dijk en in het westen door de Mheneweg Zuid en door de erven en terreinen van de woningen en overige functies die gelegen zijn ten zuiden van de Mheneweg Zuid en die tevens vanaf deze weg worden ontsloten.

Met dit bestemmingsplan wordt beoogd de verouderde bestemmingsplannen in dit gebied te actualiseren en in één bestemmingsplan onder te brengen.

Het plan voorziet ook in de mogelijkheid de kringloopwinkel te vestigen op een perceel, gelegen aan de Elzenweg (ongenummerd).

Als gevolg van gewijzigde beleidsinzichten wordt niet langer medewerking verleend aan het oprichten van nieuwe bedrijfswoningen in dit plangebied.

Voor een verdere toelichting wordt verwezen naar onze internetpagina www.oldebroek.nl waar het bestemmingsplan digitaal kan worden geraadpleegd.

Gedurende de termijn van de ter inzage legging kan eenieder schriftelijk of mondeling zijn zienswijze over het ontwerpbestemmingsplan naar voren brengen. Een schriftelijke zienswijze dient te worden gericht aan de gemeenteraad van de gemeente Oldebroek, Postbus 2, 8096 ZG Oldebroek.

Voor het indienen van een mondelinge zienswijze kan een afspraak worden gemaakt met de heer G. Visscher van de afdeling Ruimtelijke Ontwikkeling (0525-638248).

Oldebroek, 6 oktober 2009

Burgemeester en wethouders van Oldebroek.

Naar boven