stcrt-2009-14977-001.png Ontwerpbestemmingsplan Hogeschoollaan e.o., 2e herziening (Warandelaan 3)

Het college van burgemeester en wethouders maakt ingevolge het bepaalde in artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening bekend dat het ontwerpbestemmingsplan Hogeschoollaan e.o., 2e herziening (Warandelaan 3) voor een ieder voor zienswijzen ter inzage wordt gelegd. Het plangebied van het ontwerpbestemmingsplan Hogeschoollaan e.o., 2e herziening (Warandelaan 3) is gelegen aan de Oostkant van de Oude Warande, direct ten westen van het terrein van de Universiteit van Tilburg. Het bestemmingsplan maakt het mogelijk om op het perceel, waar momenteel een woning staat, een Faculty Club te realiseren. Dit is een gebouw van één bouwlaag bedoeld voor kleinschalige seminars, vergaderingen en informele bijeenkomsten van hoogleraren van de universiteit.

Het ontwerpbestemmingsplan Hogeschoollaan e.o., 2e herziening (Warandelaan 3) ligt van vrijdag 9 oktober 2009 tot en met donderdag 19 november 2009 voor een ieder ter inzage in het Informatiecentrum in de stadswinkel Centrum, Stadhuisplein 128 (ingang naast het paleis). Het Informatiecentrum is geopend op maandag van 13.00 tot 18.00 uur en op dinsdag, woensdag, donderdag en vrijdag van 10.00 tot 18.00 uur. Na 16.00 uur kunt u alleen op afspraak terecht. Een afspraak kunt u maken door te bellen met 013-2131313. Daarnaast is het plan met bijlagen te bekijken en te downloaden (in pdf) op www.tilburg.nl/ruimtelijkeplannen.

Een ieder kan, gedurende de genoemde termijn, schriftelijk dan wel mondeling zijn of haar zienswijze omtrent het ontwerp kenbaar maken bij de gemeenteraad. De raad zal bij vaststelling van het bestemmingsplan tevens een besluit nemen op de ingebrachte zienswijzen. Schriftelijke zienswijzen kunt u richten aan de Gemeenteraad, Postbus 717, 5000 AS te Tilburg, onder vermelding van ‘Zienswijze ontwerpbestemmingsplan Hogeschoollaan e.o., 2e herziening (Warandelaan 3)’. Uw mondelinge zienswijze kunt u doorgeven aan de behandelend ambtenaar, de heer W. Rombouts, via telefoonnummer 013-542 8026. Ook is het mogelijk om via www.tilburg.nl/ruimtelijkeplannen uw zienswijze in te dienen.

Tilburg, 8 oktober 2009

Het college van burgemeester en wethouders van Tilburg,

R.L. Vreeman,

burgemeester.

G.G.H.M. Haanen MBA,

secretaris.

Naar boven