stcrt-2009-14965-001.png Voorbereidingsbesluit Stationslaan/Bergakkerweg

De burgemeester van de gemeente Nunspeet maakt bekend, dat de gemeenteraad in zijn openbare vergadering van 24 september 2009 heeft verklaard, dat een bestemmingsplan wordt voorbereid voor het gebied dat is gelegen tussen de Stationslaan en de Bergakkerweg. Voornoemd besluit treedt met ingang van woensdag 7 oktober 2009 in werking. Het besluit en het daarbij behorende kaartje liggen met ingang van woensdag 7 oktober 2009 ter inzage in het gemeentehuis in Nunspeet bij de balie Ruimte.

Tegen dit besluit kunt u bezwaar maken. Dit doet u door een bezwaarschrift bij ons in te dienen. Het bezwaarschrift moet binnen zes weken na dagtekening van dit besluit zijn ontvangen. Het bezwaarschrift moet ondertekend zijn en ten minste bevatten:

  • uw naam en adres;

  • de dagtekening;

  • een omschrijving van het besluit en

  • de gronden van het bezwaar.

Daarnaast vragen wij u een afschrift van dit besluit bij te voegen.

Door het maken van bezwaar wordt dit besluit niet geschorst. Als u een bezwaarschrift hebt ingediend en niet wilt wachten op de beslissing hierop, moet u een verzoek om voorlopige voorziening indienen bij de voorzieningenrechter van rechtbank Zutphen, Postbus 205, 7200 AE Zutphen. Voor het indienen van een verzoek om voorlopige voorziening zijn griffierechten verschuldigd.

Naar boven