stcrt-2009-14939-001.png Vaststelling bestemmingsplan ‘Zuidzijderweg 33’

Burgemeester en wethouders van Kaag en Braassem maken ingevolge artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening bekend dat de gemeenteraad op 28 september 2009 heeft vastgesteld:

− Bestemmingsplan ‘Zuidzijderweg 33’

Het bestemmingsplan ‘Zuidzijderweg 33’ te Oud Ade heeft van 2 juli tot en met 12 augustus 2009 ter inzage gelegen. Binnen deze termijn zijn geen zienswijzen binnengekomen. Het bestemmingsplan is derhalve zonder inhoudelijke wijzigingen ten opzichte van het ontwerpbestemmingsplan vastgesteld.

Van donderdag 8 oktober tot en met woensdag 18 november 2009 ligt het vastgestelde bestemmingsplan, het vaststellingsbesluit en de bijbehorende stukken voor eenieder ter inzage zowel op het gemeentehuis, Westeinde 1 te Roelofarendsveen, alsook op de gemeentelijke website onder het kopje bestemmingsplannen. U bent welkom gedurende de openingstijden van het gemeentehuis (werkdagen van 08.30 tot 12.30 uur) of op afspraak.

Vanaf de dag na de dag van terinzagelegging kan, gedurende 6 weken, beroep worden ingesteld bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA Den Haag. Beroep kan worden ingesteld door degene die tijdig een zienswijze bij de gemeenteraad naar voren heeft gebracht, alsmede een belanghebbende aan wie redelijkerwijs niet kan worden verweten dat hij niet tijdig zijn zienswijze bij de gemeenteraad naar voren heeft gebracht. Het instellen van beroep heeft geen opschortende werking; hiertoe kunt u verzoeken om een voorlopige voorziening. Dit verzoek richt u aan de voorzieningenrechter van de voornoemde afdeling.

Het vaststellingsbesluit treedt in werking op donderdag 19 november 2009, tenzij toepassing wordt gegeven aan het zesde lid van artikel 3.8 Wro of voor deze datum een verzoek om voorlopige voorziening is ingediend. In dat geval wordt de inwerkingtreding van betreffende besluit opgeschort totdat op het verzoek is beslist.

U kunt het bestemmingsplan ook inzien via onze website, www.kaagenbraassem.nl Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de heer K.H. de Jong of een van onze klantadviseurs, tel. (071) 332 72 72, e-mail: info@kaagenbraassem.nl.

7 oktober 2009

Burgemeester en wethouders van Kaag en Braassem.

Naar boven