stcrt-2009-14936-001.png Bestemmingsplan ‘Uitbreiding woon- en werkgemeenschap Bronlaak’ vastgesteld

Burgemeester en wethouders van Sint Anthonis maken ingevolge artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening bekend dat het bestemmingsplan ‘Uitbreiding woon- en werkgemeenschap Bronlaak’ door de gemeenteraad is vastgesteld in zijn vergadering van 21 september 2009.

Het plan maakt de uitbreiding van bestaande woon- en werkruimten op het terrein van Bronlaak aan de Gemertseweg 36 te Oploo mogelijk. Tevens voorziet het plan in de mogelijkheid om de parkeergelegenheid te centraliseren en uit te breiden en het oprichten van een stiltemonument.

Het besluit en het bestemmingsplan liggen met ingang van donderdag 8 oktober 2009 gedurende een termijn van zes weken tijdens kantooruren van 09.00 uur tot 12.30 uur voor eenieder ter inzage bij de afdeling Ruimte en Wonen in het gemeentehuis. Inzage buiten deze uren is mogelijk door telefonisch een afspraak te maken met mevrouw S. Selten (tel.: 0485-388838).

Gedurende de bovengenoemde termijn van terinzagelegging kan een belanghebbenden die tijdig een zienswijze heeft ingebracht bij burgemeester en wethouder van Sint Anthonis, beroep instellen tegen dit besluit bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State Dit geldt ook voor een belanghebbende die aantoont dat hij daartoe redelijkerwijze niet in staat is geweest.

Het beroep dient te worden gericht aan de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA ’s-Gravenhage.

Het besluit tot vaststelling van het bestemmingsplan treed in werking daags na afloop van de hiervoor genoemde termijn van terinzagelegging. Het instellen van beroep schorst de werking van de besluiten niet.

Degene die beroep heeft ingesteld kan de Voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak

verzoeken met het oog op onverwijlde spoed een voorlopige voorziening te treffen. Het verzoek dient geadresseerd te worden aan de Raad van State, ter attentie van de Voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak, postbus 20019, 2500 EA ’s-Gravenhage.

Indien het verzoek tijdens de beroepstermijn wordt ingediend, treden de besluiten niet in werking voordat op het verzoek is beslist.

Deze bekendmaking en het bestemmingsplan zijn digitaal beschikbaar op www.sintanthonis.nl

Sint Anthonis, 7 oktober 2009

Burgemeester en wethouders van Sint Anthonis,

de secretaris, a.i.

J. Schrik.

De burgemeester,

J.M.J. Verbeeten.

Naar boven