stcrt-2009-14908-001.png Vaststelling bestemmingsplan ‘Buitengebied wijziging 2009 Zeedijk’

Burgemeester en wethouders van Maasdriel maken bekend, dat zij op 29 september 2009 ongewijzigd hebben vastgesteld het bestemmingsplan ‘Buitengebied wijziging 2009 Zeedijk’.

De bestemmingsplanwijziging regelt het wijzigen van de vorm van het bestaande agrarische bouwperceel op de locatie Parallelweg 61/Zeedijk te Hedel, kadastraal bekend gemeente Hedel sectie L nummer 51 gedeeltelijk. Met deze wijziging wordt beoogd om de bedrijfswoning van dit agrarische bouwperceel te verplaatsen naar de andere zijde van het bedrijf. Ten behoeve van deze procedure is tevens op 24 september 2009 een hogere grenswaarde vastgesteld als bedoeld in de Wet geluidhinder.

Het vastgestelde wijzigingsplan en de daarbij behorende stukken ligt van 8 oktober 2009 tot en met 18 november 2009 voor iedereen ter inzage tijdens de openingstijden in het gemeentehuis te Kerkdriel, Kerkstraat 45. U kunt het vastgestelde wijzigingsplan ook inzien op onze website www.maasdriel.nl. U vindt het wijzigingsplan onder Inwoner/bouwen/bestemmingsplannen/Hedel/Buitengebied wijziging 2009 Zeedijk’.

Tijdens de inzagentermijn kan beroep tegen het vastgestelde wijzigingsplan worden ingediend bij de Afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State

  • door diegenen die tijdig een zienswijze hebben ingediend op het ontwerp wijzigingsplan

  • tegen wijzigingen die bij de vaststelling in het wijzigingsplan zijn aangebracht

  • door belanghebbenden die kunnen aantonen dat zij redelijkerwijs niet in staat zijn geweest overeenkomstig het bepaalde bij artikel 3.6 lid 5 van de Wet ruimtelijke ordening hun zienswijzen bij het college van burgemeester en wethouders in te dienen.

Het beroep kunt u richten aan de Voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20.019, 2500 EA 's-GRAVENHAGE. Een beroepschrift schorst de werking van het besluit niet. Als u dit wenst kunt u, tegelijk met de indiening van uw beroepschrift, een voorlopige voorziening aanvragen bij de Raad van State.

Voor nadere informatie kunt u contact opnemen met A. Zweerus, tel. 0418-63 84 40, of mailen naar info@maasdriel.nl t.a.v. A. Zweerus.

Naar boven