stcrt-2009-14902-001.png Projectbesluit Bonifaciusschool

De gemeenteraad van de gemeente Alphen aan den Rijn maakt bekend dat hij met toepassing van artikel 3.10 van de Wet ruimtelijke ordening een projectbesluit heeft genomen ten aanzien van het bestemmingsplan Centrum. Dit projectbesluit heeft betrekking op de nieuwbouw van de Bonifaciusschool aan de Paradijslaan te Alphen aan den Rijn.

Het bouwplan past niet in het geldende bestemmingsplan omdat de maximaal toegestane goot- en bouwhoogte wordt overschreden.

Het projectbesluit treedt op 19 november 2009 in werking.

Beroep

Het genomen projectbesluit en de bijbehorende stukken liggen van 8 oktober t/m 18 november 2009 ter inzage bij de ontvangstbalie in het stadhuis, Stadhuisplein 1 in Alphen aan den Rijn. U kunt de stukken ook inzien op de gemeentelijke internetsite www.alphenaandenrijn.nl door te klikken op de knoppen Bestuur & Organisatie en Bestuurlijke stukken. In het scherm bestuurlijk informatiesysteem vult u registratienummer 2009/22219 in.

Tegen dit projectbesluit kan gedurende genoemde termijn schriftelijk een gemotiveerd beroepschrift worden ingediend bij de rechtbank 's-Gravenhage, sector bestuursrecht, postbus 20302, 2500 EH te 's-Gravenhage. Een beroepschrift kan slechts worden ingediend door belanghebbenden die eerder tegen het ontwerpbesluit een zienswijze hebben ingediend en belanghebbenden die kunnen aantonen dat zij tijdens de eerdere terinzageleggingstermijn redelijkerwijze niet in staat zijn geweest om een zienswijze in te dienen.

Naar boven