stcrt-2009-14896-001.png Vastgesteld bestemmingsplan Oosteinderweg 80

Burgemeester en wethouders van de gemeente Nunspeet maken ingevolge het bepaalde in artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening bekend dat de gemeenteraad op 24 september 2009 het bestemmingsplan Oosteinderweg 80 (bestemmingsplan Buitengebied) ongewijzigd heeft vastgesteld.

Dit bestemmingsplan beoogt te voorzien in het splitsen van de huidige burgerwoning in twee zelfstandige wooneenheden en het realiseren van maximaal 200 m2 aan bijgebouwen bij één van de woningen ten behoeve van het hobbymatig houden van dieren. Met ingang van donderdag 6 oktober 2009 ligt voornoemd bestemmingsplan in de informatiehoek in de hal van het gemeentehuis, gedurende zes weken voor eenieder ter inzage.

Bij de vaststelling van het plan zijn in het ontwerpbestemmingsplan geen wijzigingen aangebracht. Degene die omtrent het ontwerpbestemmingsplan tijdig zijn zienswijze bij de gemeenteraad heeft bekendgemaakt, of de belanghebbende die aantoont dat hij redelijkerwijs niet in staat is geweest zijn zienswijze bij de gemeenteraad kenbaar te maken, kan gedurende de hierboven genoemde termijn beroep instellen bij de Afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 AE ’s-Gravenhage.

Het instellen van beroep schorst de werking van het besluit niet op. Degene die beroep instelt kan daarnaast een verzoek om voorlopige voorziening (schorsing) indienen bij de Voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA Den Haag. Indien binnen de beroepstermijn een verzoek om voorlopige voorziening bij de Voorzitter is ingediend, treedt het besluit niet in werking voordat op dat verzoek is beslist. Aan het instellen van beroep en het indienen van een verzoek om voorlopige voorziening zijn kosten verbonden. Voor vragen over het bestemmingsplan kunt u contact opnemen met de heer R. Nooteboom van de afdeling Ruimtelijke Ontwikkeling via doorkiesnummer (0341) 25 94 04.

Naar boven