stcrt-2009-14872-001.png Bekendmaking ontwerpbouwvergunning, ontwerpprojectbesluit en ontwerpbeschikking Hogere grenswaarden

Het college van burgemeester en wethouders maakt bekend dat zij de volgende projectbesluiten ingevolge artikel 3.10 e.v. van de Wet ruimtelijke ordening, willen verlenen:

  • Venlo, Monsepaadje, ‘De Hofdame’, kadastraal bekend onder sectie H, nummer 3768, ten behoeve van het oprichten van 18 woningen (20090792).

De bekendmaking van de ontwerpbesluiten vindt tevens plaats op onze website. De ontwerpbouwvergunning en het ontwerpprojectbesluit en overige stukken (met uitzondering van de bouwtekeningen) kunnen ook als pdf-bestand worden gedownload.

Inzage

Beide ontwerpbesluiten en alle daarbij behorende stukken liggen met ingang van 8 oktober 2009 tot 19 november 2009 van 09.00 uur tot 14.00 uur bij het loket Bouwen en Verbouwen in de Stadswinkel, Peperstraat 10, Venlo, voor eenieder ter inzage.

Zienswijzen

Binnen deze termijn kan eenieder, zienswijzen (naar eigen keuze) mondeling dan wel schriftelijk, tegen de ontwerpbouwvergunning en ontwerpprojectbesluit, kenbaar maken bij het college van burgemeester en wethouders, Postbus 3434, 5902 RK Venlo onder vermelding van ‘zienswijzen tegen’ en het tussen haakjes geplaatste registratienummer. Voor het indienen van mondelinge zienswijzen, kunt u binnen voormelde termijn een afspraak maken met de afdeling Gebouwde Omgeving, bereikbaar op telefoonnummer 077-359 5691.

En:

Zienswijzen kunnen ook via het e-mailadres: bouwen-admin@venlo.nl worden ingediend. Zienswijzen gelijk aan of meer dan 5Mb worden niet ontvangen. Voorts moet het bericht met zienswijzen voldoen aan de voorwaarden van het protocol (zie hiervoor de website www.venlo.nl).

Hogere grenswaarde

Tevens zijn burgemeester en wethouders voornemens om hogere grenswaarden vast te stellen als bedoeld in artikel 83 Wet geluidhinder (wegverkeerslawaai) voor het bouwen van een aantal geluidgevoelige gebouwen.

De ontwerpbeschikking tot het vaststellen van een hogere grenswaarden, ligt tevens met ingang van donderdag 8 oktober 2009 tot 19 november 2009 gedurende zes weken ter inzage. Gedurende deze termijn kan een belanghebbende hiertegen zienswijzen indienen op bovenbeschreven wijze.

Naar boven