stcrt-2009-14864-001.png Projectbesluit Akerboomseweg 24

Burgemeester en wethouders van de gemeente Alphen aan den Rijn maken bekend dat zij met toepassing van artikel 3.10 van de Wet ruimtelijke ordening een projectbesluit hebben vastgesteld ten aanzien van het bestemmingsplan Zwammerdam. Dit projectbesluit heeft betrekking op een woonhuis met garage op het perceel Akerboomseweg 24 te Zwammerdam, kadastraal bekend Alphen aan den Rijn sectie F nr. 3752.

Het bouwplan past niet in het geldende bestemmingsplan omdat de woning gedeeltelijk buiten het aangegeven bouwvlak wordt gebouwd.

Het projectbesluit treedt op 19 november 2009 in werking.

Beroep

Het verleende projectbesluit en bijbehorende stukken liggen van 8 oktober t/m 18 november 2009 ter inzage bij de ontvangstbalie in het stadhuis, Stadhuisplein 1 in Alphen aan den Rijn.

Tegen dit projectbesluit kan gedurende genoemde termijn schriftelijk een gemotiveerd beroepschrift worden ingediend bij de rechtbank ’s-Gravenhage, sector bestuursrecht, postbus 20302, 2500 EH te ’s-Gravenhage. Een beroepschrift kan worden ingediend door belanghebbenden die eerder tegen het ontwerpbesluit een zienswijze hebben ingediend en belanghebbenden die kunnen aantonen dat zij tijdens de eerdere terinzageleggingstermijn redelijkerwijze niet in staat zijn geweest om een zienswijze in te dienen.

Naar boven