stcrt-2009-14861-001.png Ontwerp Projectbesluit/bouwvergunnung Maasstraat 41

Burgemeester en Wethouders van Vlaardingen maken overeenkomstig artikel 3.10 e.v. van de Wet ruimtelijke ordening bekend een projectbesluit te nemen voor het legaliseren van een bedrijfsruimte aan de Maasstraat 41.

Het ontwerpprojectbesluit met bijbehorende bouwvergunning en stukken liggen met ingang van donderdag 8 oktober 2009 gedurende zes weken ter inzage aan de Industrieweg 9 te Vlaardingen. Gedurende de termijn van terinzageligging kunnen zienswijzen omtrent het ontwerpprojectbesluit en/of de bouwvergunning worden ingediend.

Iedereen kan gedurende de termijn van de terinzageligging bij voorkeur schriftelijk zijn zienswijze tegen het plan kenbaar maken. Ook het indienen van een mondelinge zienswijze is mogelijk. Hiervoor verzoeken wij u tijdig, bij voorkeur een week voor het einde van de termijn van de terinzagelegging, een afspraak te maken via het secretariaat van de afdeling Stadsontwikkeling en Toezicht, telefoonnummer: 010-2484700. U kunt uw schriftelijke zienswijze richten aan het college van burgemeester en wethouders t.a.v. het hoofd van de afdeling Stadsontwikkeling en Toezicht, Postbus 1002, 3130 EB Vlaardingen. Vermeld daarbij duidelijk dat het gaat om een zienswijze.

Vlaardingen, 7 oktober 2009

Naar boven