stcrt-2009-14855-001.png Bekendmaking tervisielegging ontwerpbesluit vaststelling hogere waarde verkeerslawaai

Burgemeester en wethouders van Haarlemmerliede en Spaarnwoude maken bekend dat zij hebben vastgesteld het ontwerp van het besluit vaststelling hogere waarde verkeerslawaai. Dit besluit heeft betrekking op de mogelijkheid die in het toekomstige bestemmingsplan Woongebied SpaarneBuiten zal worden geopend om bij de noordelijke toegangsweg tot de woonwijk, direct aan de Lageweg, een woning te realiseren. Deze woning zal aan de gevel een geluidbelasting ondervinden van maximaal 53 dB. Dat is hoger dan de voorkeurgrenswaarde van 48 dB. Aangezien het niet mogelijk is ter plaatse andere voorzieningen te treffen, wordt een hogere waarde vastgesteld van 53 dB.

Het genoemde ontwerp van het besluit ligt samen met het ontwerpbestemmingsplan Woongebied SpaarneBuiten, dat wil zeggen van 8 oktober 2009 tot 22 november 2009 (zie elders in deze publicatie), ter inzage. Gedurende deze termijn kunnen belanghebbenden een zienswijze indienen bij burgemeester en wethouders. Dit kan op het postadres Postbus 83, 1160 AB Zwanenburg.

Het ontwerp kan worden ingezien in het gemeentehuis, Haarlemmerstraatweg 51 te Halfweg en bij de afdeling Ruimte, Teding van Berkhoutweg 3 te Halfweg, op werkdagen van 08.15 uur tot 12.15 uur.

Naar boven