stcrt-2009-14854-001.png Bekendmaking voorbereidingsbesluit Pastoor van Boxelhof

Burgemeester en wethouders van Gilze en Rijen maken bekend, dat de gemeenteraad in zijn vergadering van 28 september 2009 heeft verklaard een bestemmingsplan voor te bereiden voor de planlocatie ongenummerd aan de Pastoor van Boxelhof.

Het voorbereidingsbesluit treedt in werking op 8 oktober 2009. Het voorbereidingsbesluit is van toepassing op de gronden die in het vigerend bestemmingsplan Kerngebied Rijen zijn aangeduid met de bestemming ‘woondoeleinden’ en ‘verblijfsdoeleinden’.

Het besluit inclusief kaart met de onder het besluit vallende gronden, ligt met ingang van 8 oktober 2009 tijdens werkdagen van 8.30 tot 12.30 uur (en op donderdagen van 8.30 tot 19.00 uur voor eenieder ter inzage bij de gemeentebalie in het gemeentehuis van Gilze en Rijen (Raadhuisplein 1 te Rijen).

Ingevolge de Algemene wet bestuursrecht kunnen belanghebbenden binnen zes weken na publicatie tegen onderhavig voorbereidingsbesluit bezwaar maken. Het bezwaarschrift moet door de indiener worden ondertekend en dient ten minste te bevatten: de naam en het adres van de indiener, de dagtekening, een vermelding van het besluit waartegen het bezwaar is gericht en de gronden waarop het bezwaar berust. Het bezwaarschrift dient te worden gericht aan de gemeenteraad van Gilze en Rijen, postbus 73, 5120 AB Rijen.

Indiening van een bezwaarschrift schorst de werking van het besluit niet. Belanghebbenden kunnen, indien onverwijlde spoed dat vereist en indien zij een bezwaarschrift als bovenbedoeld hebben ingediend, een verzoek om een voorlopige voorziening (waaronder schorsing) indienen bij de Rechtbank Breda, Sector bestuursrecht t.a.v. de Voorzieningenrechter, postbus 90006, 4800 PA Breda. Voor het in behandeling nemen van een verzoek om voorlopige voorziening zijn griffierechten verschuldigd.

Rijen, 7 oktober 2009

Burgemeester en wethouders voornoemd,

de secretaris,

R.M. Wiersema.

De burgemeester,

R. H. Roep.

Naar boven