stcrt-2009-14849-001.png Ontwerpbestemmingsplan ‘Natuurcompensatie ’t Woold’ ten behoeve van natuurcompensatie voor de aanleg van Golfbaan ’t Woold in Asten

Burgemeester en wethouders van Someren maken overeenkomstig artikel 1.3.1 van het Besluit ruimtelijke ordening (Bro) bekend dat zij voornemens zijn om medewerking te verlenen aan herziening van de huidige agrarische bestemming van het perceel kadastraal bekend als Gemeente Someren, Sectie K, nummer 684, gelegen aan Gezandebaan in een bestemming ‘Natuur’ ter compensatie van het verlies aan natuur ten gevolge van de aanleg van de Golfbaan ’t Woold’ in Asten.

Om dit initiatief mogelijk te maken is een herziening van het vigerend ‘bestemmingsplan buitengebied 1998’ noodzakelijk. Het ontwerpvaststellingsbesluit en het ontwerpbestemmingsplan ‘Natuurcompensatie ’t Woold’ en bijbehorende bijlagen liggen met ingang van 8 oktober 2009 tot en met 18 november 2009 gedurende zes weken ter inzage bij het loket van de afdeling Volkshuisvesting, Ruimtelijke Ordening en Milieu (VROM) in het gemeentehuis van Someren, Wilhelminaplein 1, te Someren. Dit ontwerp bestemmingsplan vormt het toekomstig planologisch-juridisch kader voor het perceel gelegen aan Gezandebaan ongenummerd, kadastraal bekend als Gemeente Someren, sectie K, nummer 684.

Het loket is geopend op maandag tot en met vrijdag van 9.00 uur tot 12.30 uur. Het ontwerpbestemmingsplan kunt u ook buiten openingstijden inzien. Een afspraak daarvoor kunt u maken via onderstaand telefoonnummer.

Een ieder kan gedurende de termijn van tervisielegging mondeling of schriftelijk een zienswijze tegen het ontwerpvaststellingsbesluit en ontwerpbestemmingsplan kenbaar maken. Schriftelijke zienswijzen kunt u richten aan de gemeenteraad van Someren (Postbus 290, 5710 AG, Someren). Voor uw mondelinge zienswijze of nadere informatie kunt u contact opnemen met de heer P. Oberndorff van de afdeling Volkshuisvesting, Ruimtelijke Ordening en Milieu, via telefoon (0493) 494888.

Er is geen exploitatieplan dat deel uitmaakt van de procedure.

7 oktober 2009

Burgemeester en wethouders.

Naar boven