stcrt-2009-14824-001.png Vaststelling ‘Uitwerkingsplan Sonniuspark’

Burgemeester en wethouders van de gemeente Son en Breugel maken ter voldoening aan het bepaalde in artikel 3.8 lid 3 van de Wet ruimtelijke ordening bekend dat zij op 29 september 2009 het ‘Uitwerkingsplan Sonniuspark’ hebben vastgesteld.

Het ‘Uitwerkingsplan Sonniuspark’ heeft betrekking op de verdere uitwerking van de in het bestemmingsplan ‘Sonniuspark’ in artikel 13 opgenomen bestemming ‘Woongebied – Uit te werken (WG – U)’.

Het vastgestelde ‘Uitwerkingsplan Sonniuspark’ ligt vanaf donderdag 8 oktober 2009 tot en met woensdag 18 november 2009 voor eenieder ter inzage bij de afdeling Dienstverlening en Publiek in het gemeentehuis aan het Raadhuisplein 1 te Son en Breugel. Het vastgestelde ‘Uitwerkingsplan Sonniuspark’ is ook te raadplegen via de website van de gemeente, www.sonenbreugel.nl.

Gedurende bovenvermelde termijn kan door belanghebbenden beroep worden ingesteld bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA te Den Haag. Hierbij kan eveneens worden verzocht om een voorlopige voorziening. Geen beroep kan worden ingesteld door een belanghebbende aan wie redelijkerwijs kan worden verweten dat hij geen zienswijze tegen het ontwerpuitwerkingsplan naar voren heeft gebracht. Het indienen van een beroepschrift heeft geen schorsende werking. Het besluit van burgemeester en wethouders treedt in werking daags na afloop van de hierboven genoemde beroepstermijn, tenzij tegen dit besluit bij de voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak een verzoek om voorlopige voorziening is ingediend.

Son en Breugel, 6 oktober 2009

Naar boven