stcrt-2009-14818-001.png Ontwerpexploitatieplan ‘Hoog Dalem’

Burgemeester en wethouders van Gorinchem maken, op grond van artikel 6.14 Wet ruimtelijke ordening, bekend dat het ontwerpexploitatieplan ‘Hoog Dalem’ met ingang van woensdag 7 oktober 2009 gedurende 6 weken voor iedereen ter inzage ligt in de informatiehoek van het stadhuis, Stadhuisplein 1 te Gorinchem. Het ontwerpexploitatieplan is ook digitaal te raadplegen via onze internetsite www.gorinchem.nl onder de kop ‘ontwikkelingen/ruimtelijke ordening’. Het exploitatieplan ‘Hoog Dalem’ zal tezamen met het bestemmingsplan ‘Hoog Dalem’ worden vastgesteld.

Globaal bezien wordt het plangebied van het exploitatieplan begrensd door:

  • aan de westzijde door de bestaande woonwijk Laag Dalem;

  • aan de noordzijde door de Griendweg;

  • aan de zuidzijde door de Graaf Reinaldweg (N830);

  • aan de oostzijde door het buitengebied.

Het exploitatiegebied ziet op hetzelfde gebied als het ontwerpbestemmingsplan ‘Hoog Dalem’ met uitzondering van een aantal te handhaven percelen en perceelsgedeelten. Deze zijn niet in het exploitatieplan opgenomen.

Gedurende de genoemde termijn van zes weken kunnen belanghebbenden zowel een schriftelijke als een mondelinge zienswijze indienen. Degenen die mondeling een zienswijze wenst in te dienen, kan hiervoor bij voorkeur één week voor afloop van genoemde termijn een afspraak maken met de heer P. Kuijten van de afdeling Financiën, telefoonnummer (0183) 65 93 82. E-mailen kan naar: p.kuijten@gorinchem.nl.

Schriftelijke zienswijzen dienen gericht te worden aan de gemeenteraad van Gorinchem, Postbus 108, 4200 AC Gorinchem. De zienswijze dient de volgende informatie te bevatten: naam en adres van de indiener, datum, redenen van de zienswijze en het plan waarop de zienswijze betrekking heeft.

Tijdens de openingstijden van het stadhuis kan het ontwerpexploitatieplan ‘Hoog Dalem’ worden ingezien: maandag tot en met woensdag 8.30 uur tot 16.30 uur, donderdag 8.30 uur tot 19.30 uur en vrijdag van 8.30 uur tot 12.00 uur. Op verzoek kunnen de desbetreffende stukken buiten kantooruren worden ingezien. U kunt ook hiervoor een afspraak maken met de heer P. Kuijten.

Degenen die in de kadastrale registratie staan vermeld als eigenaar van de gronden in het exploitatiegebied ontvangen één dezer dagen een afzonderlijke kennisgeving.

Gorinchem, 6 oktober 2009

Burgemeester en wethouders van Gorinchem,

de secretaris.

De burgemeester.

Naar boven