stcrt-2009-14814-001.png Geheel goedgekeurd bestemmingsplan ‘De Polders-locatie Oosteinderlaan 62c’

Burgemeester en wethouders maken bekend dat Gedeputeerde Staten van de provincie Zuid-Holland het bestemmingsplan ‘De Polders-locatie Oosteinderlaan 62c’ geheel hebben goedgekeurd.

Het bestemmingsplan ‘De Polders-locatie Oosteinderlaan 62c’ heeft betrekking op het perceel Oosteinderlaan 62c en betreft een functiewijziging van agrarisch naar bedrijfsdoeleinden.

Op grond van artikel 28 van de Wet op de Ruimtelijke Ordening ligt het goedgekeurde bestemmingsplan met ingang van donderdag 8 oktober tot en met woensdag 18 november 2009 (zes weken) voor een ieder in de gemeentewinkel, ter inzage.

Gedurende de termijn dat het plan ter inzage ligt kunnen belanghebbenden beroep instellen tegen dit besluit van Gedeputeerde Staten bij de afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State (Postbus 20019, 2500 EA DEN HAAG, o.v.v. “eroepschrift bestemmingsplan ‘De Polders-locatie Oosteinderlaan 62c”’.

Indien beroep is ingesteld kan tevens een verzoek om voorlopige voorziening worden ingediend bij de Voorzitter van de Afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State.

Naar boven