stcrt-2009-14799-001.png Vaststelling bestemmingsplan ‘Witte Menweg 4b Geesbrug (Gasterij het Geerserveld)’

Het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Coevorden maakt,op grond van artikel 26 van de Wet op de Ruimtelijke Ordening, bekend dat de gemeenteraad op 8 september 2009 het bestemmingsplan ‘Witte Menweg 4b Geesbrug (Gasterij het Geeserveld)’ opnieuw gewijzigd heeft vastgesteld.

Het bestemmingsplan

Het bestemmingsplan betreft het geven van een actuele regeling tot het formaliseren van het bestaande restaurant De Gasterij en de mogelijkheid dit bedrijf (kleinschalig) uit te breiden.

Wijzigingen

De raad heeft het bestemmingsplan gewijzigd vastgesteld ten opzichte van het ontwerpbestemmingsplan. De wijzigingen betreffen een beperkte aanpassing van een aantal voorschriften in dit plan.

Wanneer en waar kunt u het bestemmingsplan inzien?

Het bestemmingsplan, het raadsbesluit en onderliggende stukken, kunnen worden ingezien van donderdag 1 oktober 2009 tot en met woensdag 11 november 2009, op werkdagen van 08.30 tot 12.00 uur en op donderdag tevens van 16.00 tot 18.00 uur, in het gemeentehuis van Coevorden bij de afdeling Publieksservice, team Bouw en Milieu, locatie De Spinde (Hoofdstraat 2) te Dalen. Na telefonische afspraak met de afdeling Publieksservice, team Bouw en Milieu (telefoonnummer 0524-598598) is inzage in de stukken buiten openingstijden mogelijk. Als dat wordt gewenst kan deze afdeling een mondelinge toelichting op de stukken geven.

U kunt het bestemmingsplan ook inzien op de gemeentelijke internetsite www.coevorden.nl/terinzage.

Bedenkingen

Tijdens de termijn van de terinzagelegging kan degene die tijdig zijn zienswijze bij de gemeenteraad heeft ingediend, als ook een belanghebbende aan wie redelijkerwijs niet kan worden verweten dat hij of zij geen zienswijzen bij de gemeenteraad heeft ingediend, bij gedeputeerde staten naar keuze schriftelijk of mondeling bedenkingen indienen.

Voor zover de gemeenteraad bij het vaststellen van het bestemmingsplan in het ontwerpplan wijzigingen heeft aangebracht, kan een ieder gedurende deze termijn hiertegen naar keuze eveneens schriftelijk of mondeling bij gedeputeerde staten bedenkingen indienen.

Schriftelijke bedenkingen kunt u richten aan gedeputeerde staten van Drenthe, postbus 122, 9400 AC Assen. Voor het inbrengen van mondelinge bedenkingen kan (bij voorkeur 14 dagen) voor het aflopen van de termijn van de terinzagelegging gedurende werkdagen telefonisch een afspraak worden gemaakt (telefoonnummer 0592-365441 of 365468).

Coevorden, 30 september 2009

Het college van B&W voornoemd,

B.J. Bouwmeester,

burgemeester.

M.N.J Broers,

secretaris.

Naar boven