stcrt-2009-14798-001.png Bestemmingsplan Heilaar goedgekeurd

Burgemeester en wethouders van Breda maken ingevolge het bepaalde in artikel 28 van de Wet op de Ruimtelijke Ordening bekend dat Gedeputeerde Staten van Noord-Brabant bij besluit van 22 september 2009, kenmerk 1506765/1581108 goedkeuring hebben verleend aan het bestemmingsplan ‘Heilaar’ vastgesteld door de gemeenteraad op 12 februari 2009.

Het besluit van Gedeputeerde Staten en het goedgekeurde bestemmingsplan liggen met ingang van 8 oktober 2009 gedurende 6 weken ter inzage bij de infobalie in het stadskantoor. Voorts is het bestemmingsplan te raadplegen op de site van de gemeente Breda, www.breda.nl.

Gedurende deze termijn van 6 weken kan tegen dit goedkeuringsbesluit schriftelijk beroep worden ingesteld bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA 's-Gravenhage door belanghebbenden die bedenkingen hebben ingediend en degene die aan kunnen tonen redelijkerwijs niet in staat te zijn geweest zich tijdig tot Gedeputeerde Staten te wenden.

Het besluit van Gedeputeerde Staten treedt in werking daags na afloop van de bovengenoemde termijn. Indien binnen de gestelde termijn naast beroep tevens een verzoek om voorlopige voorziening bij de voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State is ingediend, treedt het besluit niet in werking dan nadat op dat verzoek is beslist en dit verzoek is afgewezen.

Breda, 7 oktober 2009

Burgemeester en wethouders van Breda,

P.A.C.M. van der Velden,

burgemeester.

N. van Mourik,

secretaris.

Naar boven