stcrt-2009-14793-001.png Vaststelling bestemmingsplan ‘Steenwijk Oliehandel Steenakkers 3’

Burgemeester en wethouders van de gemeente Steenwijkerland maken op grond van artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening bekend dat de gemeenteraad het bestemmingsplan ‘Steenwijk Oliehandel Steenakkers 3’ in de vergadering van 22 september 2009 ongewijzigd heeft vastgesteld.

Dit bestemmingsplan voorziet naast het vergroten van het betreffende bedrijfsterrein (locatie op/nabij Steenakkers 3 te Steenwijk) in de mogelijkheid om ter plaatse een autowasstraat te realiseren.

Het vastgestelde bestemmingsplan ligt met bijbehorende stukken vanaf 7 oktober 2009 tot 17 november 2009 ter inzage in het gemeentehuis in Steenwijk (tijdens openingstijden). Het plan is ook te raadplegen op de website van de gemeente www.steenwijkerland.nl onder bouwen en milieu.

Een belanghebbende die tijdig zijn zienswijze bij de gemeenteraad heeft ingediend of die aantoont daartoe redelijkerwijs niet in staat te zijn geweest, kan tijdens de periode van terinzagelegging beroep instellen. Dat kan door een brief te sturen naar de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State (ABRS), Postbus 20019, 2500 EA Den Haag, fax: 070-365 1380.

Het beroepschrift moet worden ondertekend en ten minste bevatten: naam en adres van de indiener, de dagtekening, een omschrijving van het besluit waartegen het beroep is gericht en de gronden voor het beroep. Aan het instellen van beroep en het indienen van een verzoek om voorlopige voorziening zijn kosten verbonden.

Het besluit tot vaststelling van het bestemmingsplan treedt in werking daags na afloop van de beroepstermijn.

Naar boven