stcrt-2009-14790-001.png Vaststelling Bestemmingsplan ‘Delfzijl – Koningin Julianalaan 23’

De gemeenteraad heeft bij besluit van 24 september 2009 het bestemmingsplan ‘Delfzijl – Koningin Julianalaan 23’ vastgesteld.

Het bestemmingsplan ‘Delfzijl – Koningin Julianalaan 23’ is ten behoeve van het bouwen van een woning. Het bouwplan is in strijd met het geldende bestemmingsplan ‘West’.

Het besluit van de gemeenteraad en het vastgestelde bestemmingsplan liggen met ingang van 8 oktober 2009 t/m 18 november 2009 voor eenieder ter inzage in het gemeentehuis (te bevragen bij de Centrale Balie), alsmede in de Openbare Bibliotheek, Oude Schans 23 te Delfzijl. Tevens is het bestemmingsplan in te zien op de website van de gemeente (www.delfzijl.nl).

Omdat tegen het ontwerpbestemmingsplan geen zienswijzen bij de gemeenteraad naar voren zijn gebracht en het ontwerpbestemmingsplan ongewijzigd is vastgesteld kan gedurende de termijn van terinzageligging tegen het besluit van de gemeenteraad uitsluitend beroep worden ingesteld door:

een belanghebbende die redelijkerwijs niet verweten kan worden dat hij niet tijdig zijn zienswijze bij de gemeenteraad naar voren heeft gebracht.

Het beroep dient te worden gericht aan de Afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA Den Haag.

Het raadsbesluit tot vaststelling van het bestemmingsplan treedt in werking op de dag na afloop van de beroepstermijn. Een beroepschrift heeft geen schorsende werking.

Gelijktijdig met het indienen van een beroepschrift kan binnen de beroepstermijn een verzoek om voorlopige voorziening worden ingediend bij de voorzitter van de Afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State. Het raadsbesluit treedt niet in werking voordat op dat verzoek is beslist.

Delfzijl, 7 oktober 2009

Burgemeester en wethouders van de gemeente Delfzijl,

E.A. Groot,

burgemeester.

K.J. Havinga,

secretaris.

Naar boven