stcrt-2009-14776-001.png Vaststelling bestemmingsplan ‘Nieuwolda-Kopaf 1’

Burgemeester en wethouders van de gemeente Scheemda maken bekend dat de raad in zijn vergadering van 23 september 2009 het bestemmingsplan ‘Nieuwolda-Kopaf 1’ heeft vastgesteld. Deze publicatie volgt uit artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening (Wro).

Het bestemmingsplan voorziet in de toevoeging van het gebruik als periodieke opslagplaats en verkooppunt van consumentenvuurwerk op het perceel Kopaf 1 te Nieuwolda. Het bestemmingsplan maakt het mogelijk dat in het bestaande pand naast het bestaande gebruik als siersmederij ook beperkte opslag en gedurende enkele dagen in december verkoop van vuurwerk mogelijk is. Het pand zelf wijzigt alleen aan de binnenkant en er komt geen bebouwing bij.

Het plan is ten opzichte van het ontwerpbestemmingsplan ongewijzigd vastgesteld.

Het vastgestelde bestemmingsplan ligt vanaf 8 oktober 2009 gedurende zes weken elke werkdag ter inzage in het gemeentehuis te Scheemda en is te raadplegen via de website www.scheemda.nl (onder diensten, bouwen en wonen, bestemmingsplannen). Tot en met 19 november 2009 kunnen belanghebbenden tegen de vaststelling van het bestemmingsplan beroep instellen bij de Raad van State, afdeling bestuursrechtspraak, Postbus 20019, 2500 AE Den Haag.

Indien onverwijlde spoed dit vereist kan tevens een verzoek om voorlopige voorziening bij de Voorzitter van de Afdeling aangevraagd worden, hetgeen schorsende werking van het besluit tot gevolg heeft.

Naar boven