stcrt-2009-14771-001.png Voornemen tot het nemen van een projectbesluit ex artikel 3.10 Wro en het verlenen van een bouwvergunning op het adres Strijperstraat 67 te Leende

Burgemeester en wethouders hebben het voornemen om met toepassing van artikel 3.10 van de Wet ruimtelijke ordening een projectbesluit te nemen en bouwvergunning te verlenen ten behoeve van de herontwikkeling van de locatie Strijperstraat 67 in Leenderstrijp. De herontwikkeling houdt in dat het bestaande stal- en schuurgedeelte van het pand aan de Strijperstraat 67 een functieverandering ondergaat en verbouwd wordt tot woning waarbij de bestaande woning op dat adres de functie van mantelzorgwoning krijgt.

Het ontwerpbesluit tot het nemen van het projectbesluit en de gevraagde bouwvergunning met de daarbij behorende stukken liggen met ingang van donderdag 8 oktober 2009 gedurende zes weken en derhalve tot en met woensdag 18 november 2009 (tijdens de openingsuren) ter inzage in de hal van het gemeentehuis te Heeze.

Het ontwerpbesluit is tevens digitaal raadpleegbaar via de gemeentelijke website (www.heeze-leende.nl).

Gedurende de termijn van terinzagelegging kan een ieder schriftelijk dan wel mondeling zijn/haar zienswijze kenbaar maken bij burgemeester en wethouders van Heeze-Leende, Postbus 10.000, 5590 GA Heeze. Na afloop van de van toepassing zijnde termijn wordt het definitieve besluit opgesteld. Tegen dit definitieve besluit kunnen alleen diegenen die zienswijzen hebben ingediend en tevens zijn aan te merken als belanghebbenden, in beroep gaan bij de rechtbank te ’s-Hertogenbosch.

Indien u mondeling zienswijze wilt indienen, wordt u in de gelegenheid gesteld om dit te doen op donderdag 5 november 2009 in de vergaderruimte van het gemeentehuis te Heeze. Aanvang van deze bijeenkomst is om 10.00 uur. Indien u gebruik wilt maken van deze mogelijkheid kunt u zich tot en met vrijdag 30 oktober 2009 tot 12.30 uur telefonisch aanmelden bij de heer T. Matheeuwsen van de afdeling Beleid.

Naar boven